Μετρον Αριστον.gr

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περί αποδείξεων....

Blog metron ariston.gr (Nέο!!)

 

Οδηγός Έλληνα (δλδ φωτοδότη)

 

Όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις υπάρχει η γνώμη όταν υπάρχουν οι αποδείξεις υπάρχει η κρίση (ικανότητα διάκρισης) . (Δείκτης) .

 

Τις αποδείξεις μόνο η επιστήμη (γνώση , μάθηση) φέρει . (Δείκτης) .

 

Για τον Λαβύρινθο της ζώσας ενέργειας δείτε προς το τέλος της σελίδας .

 

περ.850 π.χ.

 

* ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ* (Όμηρος από Μ. Ασία). Δηλαδή λόγια που τα παίρνει ο άνεμος.

 

 

*Δώσε την εμπιστοσύνη σου στις πράξεις των ανθρώπων . Μην την δίνεις στα λόγια τους . Δεν βλέπεις ανθρώπους που ενώ ζουν κακά να μιλούν καλά* . (Δημόφιλος , 3ος αι. π.χ.) .

 

 

 

 

Ο Θεός πρώτος , έδωσε το παράδειγμα με τις αποδείξεις . Έγραψε τις εντολές του πάνω σε πλάκες ...... (Δείκτης) .

 

 

 

Οι αποδείξεις κουράζουν την αλήθεια. (Ζ. Μπρακ) .

 

*Τα γραπτά μένουν τα λόγια φεύγουν*. (Λατινικό).

 

Η γραφή είναι δυνατότερη από το σπαθί . (Ολλανδική παροιμία) .

 

 

 

 

Λαβύρινθος της ζώσας ενέργειας

 

Για αυτά που θα διαβάσετε δεν υπάρχουν έως σήμερα αποδείξεις . Για όλα τα παρακάτω έχω υπόνοια ή αν θέλετε υποψία ότι μπορεί να είναι και έτσι .

 

Ξεκινώ λέγοντας ότι ουδείς και τίποτα δεν είναι αναντικατάστατο στον κόσμο των αισθήσεων . Επιπλέον όλα λειτουργούν βάση Σχεδίου . Ερχόμαστε για να επιτελέσουμε ένα έργο και να φύγουμε . Η ύλη χρησιμοποιείται ως μέσο ωρίμανσης ή καθαγιασμού της ζώσας ενέργειας του Ένα .

Αν το υλικό σώμα με την ψυχή και τις αισθήσεις της (Λογικό , συναίσθημα κ.α.) δεν εκτελέσει το Θείο έργο για το οποίο έχει προορισθεί λόγω της διαφορετικής θελήσεως του , τότε θα μπει σε άλλο σώμα εως ότου εκτελεσθεί ο προορισμός από άλλο σώμα.

Λέγοντας σώμα δεν εννοώ απαραίτητα ανθρώπινο ή ζώου ή βράχου ή νερού ή φωτιά άλλά οιονδήποτε υλικό σώμα οιονδήποτε διαστάσεων οπουδήποτε στο Σύμπαν μέρος του οποίου είμαστε . Μέσω αυτών των αντικαταστάσεων η ψυχή μπαίνει σε Λαβύρινθο όπου αυτή ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές καταλήγει μετά μακρά περιπλάνηση στον Ένα .

Φτιάξτε έναν Λαβύρινθο και τοποθετείστε ένα ζωάκι να τον περπατήσει . Θα αισθανθεί χαμένο στην αρχή , θα πανικοβληθεί και θα αρχίσει μια περιπλάνηση ώσπου κάποια στιγμή θα καταλήξει στην έξοδο ευτυχισμένο .

Έτσι και η ζώσα ενέργεια (ψυχή) μετά μακράς περιπλάνησης μέσω του Λαβυρίνθου της ύλης καταλήγει στον Δημιουργό της . Αυτό μου φαίνεται στα ανθρώπινα μάτια μου ως  βάση του Σχεδίου του Ένα με περιπλάνηση στον Λαβύρινθο της ύλης . (Δείκτης) .

 

περ. 540 - περ. 475 π.χ.

 

Υ.Γ.: *Στον κοχλία ο δρόμος ο ευθύς και ο δρόμος ο λοξός είναι ένας κι ο ίδιος δρόμος* . (Ηράκλειτος από Έφεσο , Η Αρμονία των Αντιθέσεων) .

 

περ. 490 π.χ.

 

Υ.Γ.2: *ΗΔΗ ΓΑΡ ΠΟΤ΄ΕΓΩ ΓΕΓΟΜΗΝ ΚΟΥΡΟΣ ΤΕ ΚΟΡΗ ΤΕ ΘΑΜΝΟΣ Τ΄ΟΙΩΝΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΣ ΕΛΛΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ* δηλαδή άλλοτε γινόμουν (υπήρξα) νέος άνδρας , νέα κοπέλα , άγριος θάμνος , ψάρι...(Εμπεδοκλής 22α , από Ακράγα) .

 

 

Υ.Γ.3: *ΚΟΙΝΗ ΜΕΝ ΟΥΝ ΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΑΠΟΦΗΝΑΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΩΜΑΤΩΣΙΝ ΔΟΓΜΑΤΙΖΟΥΣΙ* . (Νεμέσιος εις το Περί φύσεως του Ανθρώπου , περ. 4ος αι.) . Δηλαδή η μετεμψύχωση είναι κοινή για όλους τους Έλληνες . 

 

                 

 

*ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ* . Ευχή που αντάλλαζαν οι μυημένοι στα Ελευσίνια Μυστήρια και σημαίνει η ψυχή (ζώσα ενέργεια) να τελειώσει τον κύκλο της ή την πορεία της στο κόσμο της ύλης .

 

>>συνέχεια στην σελίδα περί διαστάσεων του σύμπαντος>>

 

 

 

 

 

  


© copyright 2006-2014   Ελληνικές Υπηρεσίες  Ιντερνετ Ô

Τι εστί Ανανού ;
 
Τι είναι η Νέστρα των Ανανού ;

 

ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ESHOPS

 Εμπορικό δίκτυο

Τουριστικό δίκτυο